Finans

Hos oss på Lapplands Djurklinik betalar du med kort eller swish. Direktreglering kan även ske direkt med ditt försäkringsbolag, vilket innebär att du enbart betalar självrisk och eventuella avgifter.

Uteblivet besök utan att avbokning har skett debiteras!
Vid operationer som ej avbokas senast 48 timmar innan förbehåller vi oss rätten att debitera 20 % av den för ingreppet uppskattade kostnaden, men minst 2 000 kr.

Vi har även ett samarbete med Human Finans, ett finansieringsföretag, där du har möjlighet att räntefritt dela upp din betalning. Human Konto är ett kostnadsfritt kreditlöfte för dig och ditt djur med flera möjligheter till betalning. Din betalning kan till exempel delas upp på 6 eller 12 månader räntefritt. En uppläggningsavgift och aviavgifter tillkommer. Grundkrav för kreditansökan är att du har fyllt 20 år, har fast årsinkomst på lägst 125 000 kr, inga betalningsanmärkningar samt svenskt personnummer. Om du har en egen rörelse ska verksamheten varit igång i minst tre år.

Är du student och går en studiemedelsberättigad utbildning ger vi dig en extra möjlighet till ansökan där villkoren är:
- du kan söka ett Human Konto med maximalt kreditbelopp 20 000 kr
- inkomst på lägst 70 000 kr inklusive CSN
- fyllt 20 år
- inga betalningsanmärkningar
- svenskt personnummer
- student-, kår-, mecenat- eller CSN-legitimation.

Säg till i receptionen att du vill betala med Human Konto så hjälper vår personal dig. Du får besked medan du väntar. Du kan även göra kreditansökan på egen hand. Klicka på ”Låna räntefritt till din veterinär- & djursjukvård”.

humanfinans_logo

Låna räntefritt till din veterinär- & djursjukvård >>