Om oss

”Lapplands Djurkliniks ledord är enkla; Empati, Genomförande, Förnyelse”

Lapplands Djurkliniks ledord är enkla; Empati, Genomförande, Förnyelse. För oss är det en självklarhet att se sina husdjur som familjemedlemmar. Familjemedlemmar som ska kunna få samma högkvalitativa vård som resten av familjen. För oss är det därför en självklarhet att sätta våra patienter främst men också att vara duktiga på att lyssna vad matte och husse har att berätta och att kunna visa empati. För att vi ska kunna ge våra patienter en högkvalitativ frisk- och sjukvård är det viktigt att vi samarbetar med djurägaren, mycket av det vi gör på kliniken ska ha en naturlig fortsättning i hemmet, på så sätt kan vi uppnå lyckade behandlingsresultat.

För oss är det även självklart att värna om en hög patientsäkerhet i våra behandlingar. Vi nöjer oss inte med att bara söva ett djur. Vi vill både veta hur djupt djuret sover, om det upplever någon smärta och att alla kroppsfunktioner är under kontroll.

När ett djur är inskrivet på kliniken för vård är det därför också lika självklart att inte bara ge djuret den vård det kräver, utan också vår närhet. För det skulle ju djuret fått hemma, eller hur.

För att vi ska kunna hålla sådana löften till våra djurägare satsar vi på en utveckling av alla våra olika kompetenser.

I verkligheten kan man tyvärr aldrig ge några garantier för att någon blir frisk eller kommer att leva så länge som man önskar. Men vi lovar dig en sak. Vi kommer alltid att göra vårt bästa, dag som natt.

Illustration_Promise_to_You
Vårt löfte till dig och ditt husdjur

Vi lovar dig också att ge dig vår tid, förklara så att du förstår och vi involverar alltid dig i alla beslut. Vi hoppas att du ska känna vår empati, att vi satsar på vårdsäkerhet och kvalitet för att ge ditt djur den bästa vård som går att få, dygnet runt, året om.

Med ett liv följer inga garantier men vi lovar att alltid göra vårt bästa – det är det enda vi kan garantera.